Övriga produkter

 • Lunchguiden

  Lunchguiden hjälper dig att effektivt fylla restaurangen med gäster. Varje dag kan personer i din närhet lockas av dina lunchalternativ som presenteras genom oss i tidningen, i mobilen och på nätet. Ett tillfälle du inte vill missa.

  Du får din restaurangs logotyp med telefonnummer presenterad i måndagsannonsen och dagens rätter visas dagligen i tidning, mobil och på desktop. Dessutom får du marknadsmaterial och ditt foto i kampanjen som visar att du är med i Lunchguiden.

  Som du ser har vi gjort vårt bästa för att duka för succé, men det är du som sätter krydda på erbjudandet. Bon apetit!

  Pris

  489 kr /vecka

  Marknadsguiden

  Lokal handel, tjänster och service
  I tidningen varje månad
  Egen infosida på webben

  Med Marknadsguiden har ditt företag ständig närvaro på webben och i mobilen, då ni syns återkommande på vår hemsida. Ni får en egen presentationssida i Marknadsguiden på vår sajt. Sidan innehåller er logotype, text, bilder, karta och kontaktinformation. Om ni önskar kopplar vi även på ditt Instagram- och Facebookflöde, eller en box som visar vilka som gillar din sida på Facebook.

  På din infosida visas även dina tidningsannonser under sju dagar från införingsdagen. Företagen som deltar i marknadsguiden presenteras med annons i papperstidningen den första måndagen varje månad.