Övriga produkter

 • Lunchguiden

  Lunchguiden hjälper dig att effektivt fylla restaurangen med gäster. Varje dag kan personer i din närhet lockas av dina lunchalternativ som presenteras genom oss i tidningen, i mobilen och på nätet. Ett tillfälle du inte vill missa.

  Du får din restaurangs logotyp med telefonnummer presenterad i lördagsannonsen och dagens rätter visas i tidning, mobil och på desktop. Dessutom får du marknadsmaterial och ditt foto i kampanjen som visar att du är med i Lunchguiden.

  Som du ser har vi gjort vårt bästa för att duka för succé, men det är du som sätter krydda på erbjudandet. Bon apetit!

  Pris

  754 kr /vecka

  Marknadsguiden

  Lokal handel, tjänster och service
  I tidningen varje månad
  Egen infosida på webben

  Med Marknadsguiden har ditt företag ständig närvaro på webben och i mobilen, då ni syns återkommande på vår hemsida. Ni får en egen presentationssida i Marknadsguiden på vår sajt. Sidan innehåller er logotype, text, bilder, karta och kontaktinformation. Om ni önskar kopplar vi även på ditt Facebookflöde, eller en box som visar vilka som gillar din sida på Facebook.

  På din infosida visas även dina tidningsannonser under sju dagar från införingsdagen. Företagen som deltar i marknadsguiden presenteras med annons i papperstidningen varje månad.

  Vill du vara med i Marknadsguiden?

  Fyll i formuläret här


   

  Vill du inte fylla i formuläret ovan är du varmt välkommen höra av dig till oss via telefon eller mail:

  Telefon: 079-068 05 57