Temabilagor och kalendarium

 • Motorspecial

  Vår eleganta motorbilaga med massor av läsvärda krönikor, reportage, tester, nyheter och annat som rör motormarknaden i stort och smått. Här finns givetvis bilannonserna från regionens bilhandlare såväl som begagnat, verkstad och reservdelar. Varje månad gör vi omslag och reportage om någon av de lokala bilförsäljarna. Bilagan som har lång livslängd och ofta ligger framme i bilhallarna utkommer en gång i månaden som heltäckning, ca 22.000 ex.

  Näringsliv

  I vår populära specialbilaga ”Näringsliv” speglar vi aktuella händelser och personer från Trelleborgs näringsliv.
  Här bör du synas business-to-business med annons  –  eller varför inte med beskrivande text om din verksamhet?
  Vi hjälper till med textinnehållet i din annons!
  Näringsliv utkommer två gånger per år, under 2019 torsdag 9/5 och torsdag 24/10. Båda tillfällena heltäcker vi Trelleborgs kommun med 22 000 ex.

  Trelleborgsgalan

  I november går Trelleborgs egen galakväll av stapeln, där man under festliga och glamourösa omständigheter korar framgångsrikaste företagen, idrottshjältarna, artisterna och profilerna. Inför denna kommer vår Galabilaga, en riktigt snygg produktion med prestigefyllda annonsplatser. Var ute i god tid!

  Cityliv

  Specialbilagan Cityliv utkommer på vårkanten och berättar om vårens mode, trender och evenemang. Många nedslag i Trelleborgs butiks- och handelsliv och var du skall vända dig för att hitta rätt plagg, skor, tapeter eller andra våraccessoarer.
  Utkommer torsdagen 21 mars 2019 (heltäckning Trelleborg).

  Jag är intresserad av annonsering i Cityliv!

  Kontakta oss!

  Sportlov

  I bilagan ”Sportlov” hittar du allt som händer i Trelleborg under sportlovsveckan i februari. bilagan utkommer lördagen den 2/2 och delas även ut i alla skolor.
  Annonsintäkterna går till en del till Rotary´s Läkarbanken och därmed till välgörande ändamål.

  Jag är intresserad av annonsering i Sportlov!

  Kontakta oss!

  Julbilaga

  När det lackar mot jul  kommer traditionsenligt vår årliga julbilaga. En bilaga fylld med inspiration, julkulor, mysig läsning och lockande julklappstips.

  Med en annons i julbilagan når du rakt in i dina kunders julklappsplanering!

  Jag är intresserad av annonsering i Julbilagan!

  Kontakta oss!

  Hus & Hem

  Våra temasidor med läsvärda reportage om inredning, trender och allt som rör hemmet kommer en gång i månaden. Ett stående inslag är aktuella bostadsannonser med försäljningsobjekt från fastighetsmäklare i Trelleborg. Här ges också utrymme för annonsering från relevanta företag.

  Nationaldagsfirande

  På och kring nationaldagen den 6/6 händer det massor av spännande, intressanta och kul saker i Trelleborg och på Söderslätt! Tillsammans med Trelleborgs kommun gör vi denna bilaga som förutom evenemangskalender och reportage ger utrymme för många annonsörer. En trevlig bilaga som syns ute på stan.