Temabilagor och kalendarium

 • Näringsliv Trelleborg

  I vår populära specialbilaga ”Näringsliv Trelleborg” speglar vi aktuella händelser och personer från Trelleborgs näringsliv.

  Här bör du synas business-to-business med annons  –  eller varför inte med beskrivande text om din verksamhet? Vi hjälper till med textinnehållet i din annons!

  Näringsliv utkommer två gånger per år, under 2023 torsdag 27 april och torsdag 12 oktober. Båda tillfällena heltäcker vi Trelleborgs kommun med 22 000 ex.

  Jag är intresserad av annonsering i Näringsliv!

  Hus & Hem

  Våra temasidor med läsvärda reportage om inredning, trender och allt som rör hemmet kommer en gång i månaden. Ett stående inslag är aktuella bostadsannonser med försäljningsobjekt från fastighetsmäklare i Trelleborg. Vi redovisar också de senaste lagfarterna samt den senaste försäljningsstatistiken. Här ges också utrymme för annonsering från relevanta företag.

  Sydkusten

  Sveriges sydkust vimlar av långa, fina stränder och spännande utflyktsmål. Trelleborgs och Ystads Allehanda kommer i en gemensam bilaga göra nedslag på några av dem.

  Tidningen distribueras till alla hushåll i Trelleborgs kommuns (22 juni) och Ystads kommun (21 juni) och finns tillgänglig på Turistbyråer på respektive ort.

  Nå mer än 140.000 läsare.

  Jag är intresserad av annonsering i Sydkusten!

  Kontakta oss!

  Julbilaga

  När det lackar mot jul  kommer traditionsenligt vår årliga julbilaga. En bilaga fylld med inspiration, julkulor, mysig läsning och lockande julklappstips.

  Med en annons i julbilagan når du rakt in i dina kunders julklappsplanering!

  Jag är intresserad av annonsering i Julbilagan!

  Kontakta oss!

  Tema & Bilagor TA 2023

  Här hittar du alla Tema och bilagor i Trelleborgs Allehanda 2023.

  Klicka här