Temabilagor och kalendarium

 • Motorspecial

  Vår eleganta motorbilaga med massor av läsvärda krönikor, reportage, tester, nyheter och annat som rör motormarknaden i stort och smått. Här finns givetvis bilannonserna från regionens bilhandlare såväl som begagnat, verkstad och reservdelar. Varje månad gör vi omslag och reportage om någon av de lokala bilförsäljarna. Bilagan som har lång livslängd och ofta ligger framme i bilhallarna utkommer en gång i månaden och sammanfaller alltid med vår heltäckningsdag för Vellinge kommun.

  Hus & Hem

  Vår bilaga med läsvärda reportage om inredning, trender och allt som rör hemmet kommer en gång i månaden. Ett stående inslag är aktuella bostadsannonser med försäljningsobjekt från fastighetsmäklare i Trelleborg. Här ges också utrymme för annonsering från relevanta företag.

  Nationaldagsfirande

  På och kring nationaldagen den 6/6 händer det massor av spännande, intressanta och kul saker i Trelleborg och på Söderslätt! Tillsammans med Trelleborgs kommun gör vi denna bilaga som förutom evenemangskalender och reportage ger utrymme för många annonsörer. En trevlig bilaga som syns ute på stan.

  Trelleborgsgalan

  I november går Trelleborgs egen galakväll av stapeln, där man under festliga och glamourösa omständigheter korar framgångsrikaste företagen, idrottshjältarna, artisterna och profilerna. Inför denna kommer vår Galabilaga, en riktigt snygg produktion med prestigefyllda annonsplatser. Var ute i god tid!